Последни написи

Тодоровска: Ги повикувам полнолетните девојки и жени да го искористат демократското право на глас

Савка Тодоровска, граѓанска активистка за родовата рамноправност во интервјуто за Иницијативата „Ти одлучуваш. Гласај! ги повика полнолетните девојки и сите жени да го искористат своето демократско право и да излезат на гласање. Со тоа ја зацртуваат иднината на нашата држава.

Тодоровска: Ги повикувам полнолетните девојки и жени да го искористат демократското право на глас

Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instаgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

#ТиОдлучуваш #Гласај

Извор: ЦивилМедиа.мк

Latest Posts

Не пропуштај