Последни написи

(ВИДЕО) На 24 април ТИ одлучуваш за иднината на земјата

Сега се одлучува за твојот живот во наредните 4 години. Премногу е во прашање да не учествуваме.

На 24 април ТИ одлучуваш за иднината на земјата.

Преземи обврска да гласаш https://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај