More

  (ВИДЕО) На 24 април ТИ одлучуваш за иднината на земјата

  Сега се одлучува за твојот живот во наредните 4 години. Премногу е во прашање да не учествуваме.

  На 24 април ТИ одлучуваш за иднината на земјата.

  Преземи обврска да гласаш https://actionnetwork.org/forms/glasaj

  Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
  X
  Facebook
  Instgram
  TikTok
  Youtube
  За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.
  Exit mobile version