More

    [ВО ЖИВО] Прес-конференција на ЦИВИЛ: Прелиминарен извештај од мониторингот на претседателските и парламентарните избори

    Прес-конференција на ЦИВИЛ на која се презентира прелиминарниот извештај од мониторингот на претседателските и парламентарните избори што се одржаа на 8 мај.

    ЦИВИЛ ги мониторираше изборите со 80 мобилни краткорочни набљудувачи низ целата земја.

    Извор: ЦивилМедиа.мк

    Exit mobile version