More

    Млади уметници изработуваат огромен мурал во центарот на Скопје

    Изработката на мурали во јавен простор станува обележје на фестивалот Акто и ФРУ кои во 2020 година изработија неколку големи мурали во повеќе градови од земјата, пренесувајќи пораки на солидарност и заедништво за време на пандемијата од Ковид 19.

    Exit mobile version