More

  [Видео] Орданоски: Секогаш е подобро да се гласа отколку да се седи дома

  „ Секогаш е подобро да се гласа отколку да се седи дома, бидејќи со вашиот глас за кого и да го дадете, сепак влијаете врз тоа каква власт утре ќе ве владее“, вели политичкиот аналитичар Сашо Орданоски, во интервјуто за Иницијативата „Ти одлучуваш. Гласај!“.

  Орданоски: Секогаш е подобро да се гласа отколку да се седи дома
  Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
  Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
  X
  Facebook
  Instgram
  TikTok
  Youtube
  За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.
  Exit mobile version