More

  Еве го првиот настан на Трн.мк – „Боцни си кирилица” на 22 мај

  Многумина нѐ прашаа зошто не организираме друштвени настани? Не одговоривме никому ништо, туку седнавме, мислевме и еве го одговорот.

  Во очи празникот „Св. Кирил и Методиј” ве каниме на првиот Трн настан.

  На 22 мај, среда, од 20 часот сме во Бруталиск.

  Дојдете и „боцнете” од кириличното мени:

  – Јовица Михајловски со кириличен поздрав

  – Џијан Емин со музичка подлога и диџејски сет

  – Ивана Павлаковиќ и Несрин Таир со изведба на народно творештво собрано од Цепенков

  – ТеатроСк со статуa од собирачот на народно творештво

  – Давор Кешкец ќе црта кирилица во живо

  – Васо со свој диџејски перформанс

  БОЦКАМЕ на КИРИЛИЦА

  22 мај, среда, 20 часот

  Бруталиск

  Exit mobile version