Последни написи

[Видео] Орданоски: Секогаш е подобро да се гласа отколку да се седи дома

„ Секогаш е подобро да се гласа отколку да се седи дома, бидејќи со вашиот глас за кого и да го дадете, сепак влијаете врз тоа каква власт утре ќе ве владее“, вели политичкиот аналитичар Сашо Орданоски, во интервјуто за Иницијативата „Ти одлучуваш. Гласај!“.

Орданоски: Секогаш е подобро да се гласа отколку да се седи дома
Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај