Последни написи

[ВО ЖИВО] Прес-конференција на ЦИВИЛ: Прелиминарен извештај од мониторингот на претседателските и парламентарните избори

Прес-конференција на ЦИВИЛ на која се презентира прелиминарниот извештај од мониторингот на претседателските и парламентарните избори што се одржаа на 8 мај.

ЦИВИЛ ги мониторираше изборите со 80 мобилни краткорочни набљудувачи низ целата земја.

Извор: ЦивилМедиа.мк

Latest Posts

Не пропуштај