Последни написи

[Видео] Изборен мониторинг: Втора прес конференција на ЦИВИЛ

ЦИВИЛ – Центар за слобода ги набљудува денешните претседателски избори, и ќе одржи четири прес конференции на кои ќе објавува наоди од изборниот мониторинг од изборниот процес на претседателските избори низ целата земја. Прес конференциите на ЦИВИЛ ќе се одржат на македонски и албански јазик.

Latest Posts

Не пропуштај