Последни написи

Британската амбасада ги демантираше ширачите на дезинформации

Британската амбасада ги демантираше ширачите на дезинформации кои тврдеа дека министерката за одбрана требало да биде пречекана со македонската химна, наместо со „Јовано, Јованке“

Latest Posts

Не пропуштај