Последни написи

Маневски: Излезете и гласајте, иднината е во ваши раце!

Војо Маневски, новинар, со порака: Граѓаните да го исполнат свето граѓанско право и својата граѓанска должност!

Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instagram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај