More

    Британската амбасада ги демантираше ширачите на дезинформации

    Британската амбасада ги демантираше ширачите на дезинформации кои тврдеа дека министерката за одбрана требало да биде пречекана со македонската химна, наместо со „Јовано, Јованке“

    Exit mobile version