Последни написи

Поповски: Демократијата е систем на максимални слободи

„Демократијата е еден систем со максимални слободи. Говорам за вистинската демократија, не за демократијата за која одредени искуства говорат дека може да се зароби, злоупотреби“, вели политикологот Тони Поповски во интервјуот за Иницијативата „Во тебе е моќта. Гласај!“

Придружете му се на Поповски и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај