Последни написи

Сарачини: Не дозволувајте некој друг да носи одлуки место вас, излезете и гласајте

Граѓанскиот активист и новинар, Петрит Сарачини, ви порачува: Излезете и гласајте. Не дозволувајте некој друг да носи одлуки место вас. „Излези и Гласај! Биди дел од демократскиот процес, биди дел од подобрата иднина на својата земја“, вели Сарачини.

Придружете му се на Сарачини и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instagram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај