Последни написи

Арсовски: Излези и гласај! Во тебе е моќта!

Актерот Перо Арсовски за најважната улога во животот: Градењето на подобро општество за живот и подобра иднина на сите нас.

 

„Излези и гласај! Во тебе е моќта!“, вели Арсовски.
Арсовски: Излези и гласај! Во тебе е моќта!
Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај