Последни написи

Иванов: Демократијата е слобода!

Новинарот Зоран Иванов, со пораката за важноста на демократското право на глас: Демократијата е слобода, гласањето е слобода. Гласањето е слободен избор, секој глас е наш глас, наша сопственост!

Иванов: Демократијата е слобода!

Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: http://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube

#ТиОдлучуваш #Гласај

Извор: ЦивилМедиа.мк

Latest Posts

Не пропуштај