More

    Кој е Димитар Талев и зошто Бугарија ја купува куќата во Прилеп?

    По непростливата грешка со двата клуба, во Бугарија се гледа на писателот Талев (прилепчанец кој се чувствувал како Бугарин) како мост на приближување

    Exit mobile version