Последни написи

Кој е Димитар Талев и зошто Бугарија ја купува куќата во Прилеп?

По непростливата грешка со двата клуба, во Бугарија се гледа на писателот Талев (прилепчанец кој се чувствувал како Бугарин) како мост на приближување

Latest Posts

Не пропуштај