Последни написи

(ВИДЕО) Неконтролиран руски ракетен напад од пат полн со цивилни возила; Русите стравуваат од одмазда

Во ова видео, неконтролиран ракетен напад од руска територија е насочен кон Харкив, Украина. MLRS (Multiple Launch Rocket System) GRAD нагло го прекинува густиот цивилен сообраќај и почнува да истрелува проектили кон Харкив.

YouTube player

Видеото е добиено од анонимен руски државјанин кој изразил страв од одмазда од украинска страна.

Извор: ЦивилМедиа

Latest Posts

Не пропуштај