More

  [ВИДЕО] ПРЕСВРТНИЦА: Постизборна панел дискусија на Цивил за изборите 2024

  „ПРЕСВРТНИЦА: Цивил за изборите 2024“ е наслов на панел дискусијата што ЦИВИЛ ја одржа неполни три часа по завршувањето на изборниот ден на Претседателските и Парламентарните избори во Северна Македонија.

  ПРЕСВРТНИЦА: Цивил за изборите 2024

  Во дискусијата учествуваа Зоран Иванов, Дијана Тахири, Дехран Муратов и Џабир Дерала, а се емитуваше во живо на Фејсбук страницата и видео каналот ЈуТуб. 

  Со оваа дискусија, неуморниот тим на ЦИВИЛ го заокружи изборниот мониторинг и серијата прес конференции на кои ја информираше јавноста за текот на изборниот ден, како и за регистрираните изборни нерегуларности од мобилните набљудувачи распоредени низ целата земја.

  Камери: Атанас Петровски

  Реализација: Ариан Мехмети

  Извор: ЦивилМедиа.мк

  Exit mobile version