Последни написи

Изборен рапорт (2) Втора прес-конференција на ЦИВИЛ

Втората прес конференција на ЦИВИЛ со најновите информации од теренот на набљудувачите на ЦИВИЛ и пријави од граѓанки и граѓанките. Се работи за мирен изборен ден со помал број изборни нерегуларности.

Latest Posts

Не пропуштај