Последни написи

Танеска: Нашата сила и моќ лежат во заедништвото, правдата и единството!

Соња Танеска, новинарка, со порака до сите нас: Нашата сила и моќ лежат во заедништвото, правдата и единството!

Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај