Последни написи

Крстевски: Секој од нас треба да излезе, да гласа и да го даде својот глас на претстојните избори

Актерката Владанка Крстевски зборува за важноста да се излезе и да се гласа, да се даде сопственото мислење на претстојните претседателски и парламентарни избори.

Крстевски: Секој од нас треба да излезе, да гласа и да го даде својот глас на претстојните избори
Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај