Последни написи

Тодоровска: Искористете го правото на глас, со тоа ја зацртуваме иднината на нашата држава

Савка Тодоровска, граѓанска активистка за родовата рамноправност порачува: Полнолетните девојки и сите жени да го искористат своето демократско право и да излезат на гласање. Со тоа ја зацртуваат иднината на нашата држава.

Тодоровска: Искористете го правото на глас, со тоа ја зацртуваме иднината на нашата држава

Тодоровска потсети и на слоганот: Гласам значи постојам!, што ЦИВИЛ го лансираше како иницијатива за излезност на Референдумот во 2018 година.

Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

#ТиОдлучуваш #Гласај

Извор: ЦивилМедиа.мк

Latest Posts

Не пропуштај