Последни написи

Костовски: Иднината на државата зависи од секој поединец, гласај!

Новинарот и политички аналитичар, Љубомир Костовски вели дека најбитниот начин да ја сочуваме парламентарната демократија е да излеземе и да гласаме.
„Иднината на државата зависи од секој поединец. Гласај!“, вели Костовски.

Костовски: Иднината на државата зависи од секој поединец, гласај!
Придружете му се на Иванов и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај