Последни написи

Јовановски: Излези и гласај заради одговорност кон јавното добро

Граѓанскиот активист Филип Јовановски вели дека е важно да се излезе и да се гласа: Заради одговорност кон јавното добро, притисок кон политичарите, дека сепак нивното владеење зависи од гласот на граѓаните.  Излези и гласај!

Јовановски: Излези и гласај заради одговорност кон јавното добро
Придружете му се на Јовановски и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај