Последни написи

[ВИДЕО] Тахири: Вашиот глас не се продава и не се купува!

Универзитетскиот професор, Сефер Тахири, има порака за вас: Вашиот глас не се продава и не се купува. Во тебе е моќта да одлучиш за иднината на државата!

Тахири: Вашиот глас не се продава и не се купува!
Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instаgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај