Последни написи

Танеска: Сега е вистински момент да размислуваме како Европејци и да излеземе и гласаме!

Новинарката Соња Танеска со порака зошто е важно да се излезе на гласање.
Гласачкото право не е само обврска, туку е голема одговорност во креирање општество во кое сите ќе живееме подобро, вели Танеска.

Танеска: Сега е вистински момент да размислуваме како Европејци и да излеземе и гласаме!
Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај