Последни написи

Бојаровски: Излезете на гласање, учествувајте во креирањето на вашата иднина!

Новинарот Зоран Бојаровски зборува за важностa на гласањето: Искористете ја вашата моќ, излезете на гласање, учествувајте во креирањето на вашата иднина!
Придружете му се на Бојаровски и направете го вашиот план за гласање: https://actionnetwork.org/forms/glasaj
Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube
За сè што сакате да знаете за изборите, ЦИВИЛ ја лансираше веб страницата ГЛАСАЈ.

Latest Posts

Не пропуштај