Последни написи

Василевска: Единствениот начин да ја сочуваме демократијата е да се излезе и да се гласа

Новинарката Ана Василевска порачува: Единствениот начин да ја сочуваме демократската слобода е да се излезе и да се гласа. Излези и гласај! Креирај ја својата иднина сам!

YouTube player

Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: http://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube

#ТиОдлучуваш #Гласај

#ТиОдлучуваш #Гласај!

Извор: ЦивилМедиа

Latest Posts

Не пропуштај