Последни написи

Орданоски: Излезете да гласате, иднината зависи од вашиот глас

Сашо Орданоски, политички аналитичар, вели дека демократијата е сеуште најдобриот модел на владеење.

YouTube player

„Многу е важно да излезете и да гласате, бидејќи на тој начин, иако е посреден, сепак одлучувате за тоа што и како се случува со вашата идинина!“, вели Орднаноски.

Придружете му се и направете го вашиот план за гласање: http://actionnetwork.org/forms/glasaj

Инцијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:
X
Facebook
Instgram
TikTok
Youtube

#ТиОдлучуваш #Гласај

Извор: ЦивилМедиа

Latest Posts

Не пропуштај