Последни написи

Маневски: Иднината е во наши раце, да излеземе и да гласаме!

Војо Маневски, новинар, со важна порака за сите нас: Ако некому, на друг му ги дадете своите права, тоа значи дека вие станувате поданик, а тој станува власт. Иднината е во наши раце. Да излеземе и да гласаме!

 

Придружете ни се и направете го вашиот план за гласање: http://actionnetwork.org/forms/glasaj
Иницијативата можете да ја следите на медиумската платформа на ЦИВИЛ и на социјалните мрежи:

Latest Posts

Не пропуштај