More

  Спасовски: Законот за рестриктивни мерки е во склад со нашето стратешко партнерство со САД

  САД се стратешки партнер на Македонија и законот за рестриктивни мерки е важен за да се потврди дека партнерството не е само декларативно.

  Ова во изјава за Канал 5 го кажа поранешниот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски. Тој очекува техничката влада освен фер избори да овозможи нормално функционирање на државата.

  YouTube player

  Извор: Канал5

  Exit mobile version