Последни написи

Спасовски: Законот за рестриктивни мерки е во склад со нашето стратешко партнерство со САД

САД се стратешки партнер на Македонија и законот за рестриктивни мерки е важен за да се потврди дека партнерството не е само декларативно.

Ова во изјава за Канал 5 го кажа поранешниот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски. Тој очекува техничката влада освен фер избори да овозможи нормално функционирање на државата.

YouTube player

Извор: Канал5

Latest Posts

Не пропуштај