Последни написи

Западот мора да сфати: Рускиот диктатор не само што мора да биде задржан, туку и конечно да биде победен

Привлекува вниманието фактот дека воениот злосторник бр. 1, Путин не стана личност на годината во 2023 година според магазинот Тајм, кој сепак го вклучи во потесниот избор на кандидати. Но, тој лесно можеше да биде, како Хитлер во 1938 година или Сталин во 1942 година.

Latest Posts

Не пропуштај