Последни написи

Државата бара начин како да се справи со таксите за гас од Бугарија

Не оспоруваме различни тарифи или такси во Бугарија. Ние го оспоруваме само делот на количините што треба да се ослободат во гасоводот, вели министерот Бектеши

Latest Posts

Не пропуштај