More

    Додека во Македонија се зборува за „бугарски диктат“, Украина ќе ги почне преговорите со ЕУ

    Според сите најави, ЕУ ќе објави почеток на преговорите со Киев во декември. Тоа ќе биде непријатен удар за земјите од Западен Балкан

    Exit mobile version