Последни написи

Додека во Македонија се зборува за „бугарски диктат“, Украина ќе ги почне преговорите со ЕУ

Според сите најави, ЕУ ќе објави почеток на преговорите со Киев во декември. Тоа ќе биде непријатен удар за земјите од Западен Балкан

Latest Posts

Не пропуштај