More

  НАТО со честитка за Денот на независноста: Придружете ни се во прославата на нашиот сојузник

  На официјалната Инстаграм страница на НАТО, на уникатен начин e упатена честитка за Денот на независноста.

  „Придружете ни се во славењето на Денот на независноста на нашиот сојузник Северна Македонија“, се наведува во фото честитката од НАТО.

  Извор: Цивил медиа

   

  Exit mobile version