Последни написи

НАТО со честитка за Денот на независноста: Придружете ни се во прославата на нашиот сојузник

На официјалната Инстаграм страница на НАТО, на уникатен начин e упатена честитка за Денот на независноста.

„Придружете ни се во славењето на Денот на независноста на нашиот сојузник Северна Македонија“, се наведува во фото честитката од НАТО.

Извор: Цивил медиа

 

Latest Posts

Не пропуштај