Последни написи

Османи и се заблагодари на Агелер за дополнителната поддршка за борбата против корупцијата и владеењето на правото

По средбата со амбасадорката на САД, Ангела Агелер, министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија Бујар Османи, и се заблагодари на неговата фејсбук страница: „Продуктивна средба со амбасадорката на САД, Ангела Агелер. Благодарност за дополнителната поддршка за борбата против корупцијата и владеењето на правото во висина од 4 276 000 американски долари.“
Османи истакна и дека во рамки на Стратешкиот дијалог продолжува да се зајакнува со забрзана динамика.

Latest Posts

Не пропуштај