Последни написи

Според анкетата на ИРИ, скопјани се пишманат откако ја избраа Данела: Дури 53 отсто од граѓаните сметаат дека треба да има нов градоначалник

Според анкетата на ИРИ, дури 53 отсто од граѓаните на Скопје сметаат дека треба да има реизбор на градоначалникот.

Но Данела Арсовска има поддршка од значајни 29 отсто од скопјани.

Извор: Центар

Latest Posts

Не пропуштај