More

    ГОЛЕМА ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА НИЗ СКОПЈЕ: Ова се првите детали

    Голема полициска акција се одвива утринава на подрачјето на Скопје. Македонската полиција, засилена со специјалци, врши претреси на многу локации, но не само во Скопје, туку претреси се вршат и во Битола и во Ресен. Притоа, како што дознаваме, лишени од слобода се повеќе од 15 криминалци, а при претресите биле пронајдени поголемо количество муниција и други предмети поврзани со кривични дела.

    Од МВР потврдуваат дека во тек се претреси, а за целта на оваа голема полициска акција и за крајниот исход од претресите повеќе информации најавуваат во текот на денот.

    Извор: Центар

    Exit mobile version