Последни написи

Приказна за две инвазии

Пред 33 години, Ирак го нападна Кувајт и светот се обедини за да ја протера војската на Садам Хусеин. Руската инвазија на Украина предизвика далеку помалку глобално единство, како резултат на враќањето на ривалството на големите сили

Latest Posts

Не пропуштај