Последни написи

Генијалецот Македон, чудото од дете ги доби златните медали за освоените први места по математика на СВЕТСКО НИВО

Младиот Македон Димитриевски од Тетово, кој е со натпросечна интелигенција, се здоби со златните медали за освоените први места по математика на светско ниво.

Младиот генијалец, е ученик во ОУ „Лирија“ во Тетово.

Македон минатата година беше прогласен за личност на годината од Centar.mk како признание за неговите достигнувања.

Извор: Центар

Latest Posts

Не пропуштај