Во пресрет на утрешната средба, како што информираат од СДСМ, вечер седници ќе одржат Централниот и Извршниот одбор на оваа партија.

Од Владата и од СДСМ дополнително ќе информираат за времето на седниците на ЦО и ИО и на средбата на премиерот со коалциските партнери.

(Извор: Независен.мк)