Последни написи

Еврејска заедница: Згрозени сме и навредени од се почестите антисемитски појави во нашата држава

Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија, на својот фејсбук профил излезе со реакција во пресрет на 80 годишнината на комеморацијата од депортацијата на Евреите од Македонија во центарот за убивање Треблинка, 11 март, преку која изразија дека заедно со Еврејската заедница во Република Македонија се згрозени и навредени од се почестите антисемитски појави во нашата држава.

Latest Posts

Не пропуштај