More

    Во Кавадарци се одржа осмата јавна расправа за Законот за работни односи

    Денеска во Кавадарци се одржа осмата јавна расправа за Законот за работни односи,  објави министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска.

    „ Довербата и дијалогот носат до поголеми права на работниците, ние сме носители на Законот за работни односи и нема замка кон работниците и работодавачите на овој предлог закон кој го презентираме! “- пишува во објавата.

    Exit mobile version