Последни написи

Во Кавадарци се одржа осмата јавна расправа за Законот за работни односи

Денеска во Кавадарци се одржа осмата јавна расправа за Законот за работни односи,  објави министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска.

„ Довербата и дијалогот носат до поголеми права на работниците, ние сме носители на Законот за работни односи и нема замка кон работниците и работодавачите на овој предлог закон кој го презентираме! “- пишува во објавата.

Latest Posts

Не пропуштај